среда, 7 августа 2013 г.

ihan unelmakoti

ihan unelmakoti
mariavbg4

Mitäs tuumitte tuosta ylläolevasta kuvasta?! Itse jäin vain tuijottamaan kuvaa pitkäksi aikaa… mikä valoisuus, ikkunat, lattia! Erityisesti nuo olohuoneen miltei lattiasta alkavat ikkunat veivät sydämeni. Miten iso ja valoisa tuo olohuone ja ruokailutila onkaan, ihan unelma! Tuosta korkean tilan katosta tulee ehkä hieman kirkkomainen fiilis mutta muuten, niin ihana.


Pidän hurjasti myös keittiöstä ja tuosta ikkunaseinästä ilman mitään kaappeja tai hyllyjä – ihanan avara ja ilmava fiilis, mikäs tuossa olisi tiskatessa. Niinikään alimman kuvan portaat, laattalattia ja kaunis vanha kaappi kelpaisivat unelmien kotiini.


mariavbg5

mariavbg3

mariavbg2

mariavbg6
All photos via Made in Persbo, shared with kind permission.

Kyseinen koti on esitelty tarkemmin Lantlivin numerossa 4/2015, toivottavasti tuo on lehden uusin numero sillä minun on ehdottomasti nähtävä lisää kuvia kyseisestä kodista.


Täällä toivuttu niin vatsataudista kuin eilisestä lätkämatsista (Kärpät pahus!), kuskattu tanssityttöä reeneistä toisiin ja ostettu juoksulenkkarit (jumppatunneille). Ehkä, mikäli ne nyt ovat sopivat tarkemman sovituksen jälkeenkin. Nyt takaisin telkan ääreen, josko Tappara tänään kävisi taas ryöstämässä pisteet Oulusta! Sitten juoksulenkille (mikäli jaksan, olo edelleen jotenkin höttö), saunaan ja siipiä :)


Original article and pictures take www.idealista.fi site

Комментариев нет:

Отправить комментарий